Sitemap Redbrick Safety Sneakers veiligheidsschoenen en werkschoenen

 • Redbrick Safety Sneakers - The Original Safety Sneakers Bechermende S3 / S1P veiligheidschoenen met carbon neus en Kevlar veiligheidszool. Werkschoenen en trendy sneakers in één. Redbrick Safety Sneakers: Trendsetter in veiligheidsschoenen. Kies de Flint, Sunstone, Bronze, Gold, Coral, Marble, Kryptonite, Zircon, Ruby, Onyx, Slate, Granite, Emerald, Smaragd, Blue, Pink, Brown, of Red uit de originele collectie. De Branco en Mont Blanc van de Whites, De nette David, Olivier en Harvey van de Classics safety shoes. De Fly, Glider, Jumper, Slick, Smooth, Flow, Freestyle, Tracer, Move, Brutal, Gravity, Skills en Bounce van de Freerunners. De Saphire, Druse, Jesper en Azure uit de Navy/Taupe collectie. Of de Ice, een speciaal wintermodel.
  index.php
 • Redbrick Safety Sneakers zijn de originele safety sneakers. Safety Sneakers zijn een vrij nieuw begrip. Voorheen waren veiligheidsschoenen vaak grote lompe zwarte werkschoenen. Van flitsende kleuren of een modieus uiterlijk was geen sprake. Redbrick Safety Sneakers was het eerste merk met een complete lijn safety sneakers. Een combinatie van mode en veiligheid. Voor thuis en op het werk. Naast de originele Redbrick Safety Sneakers collectie (Redbrick Bronze, Redbrick Gold, Redbrick Sunstone, Redbrick Flint, Redbrick Zircon, Redbrick Kryptonite, Redbrick Coral, Redbrick Marble, Redbrick Onyx, Redbrick Ruby, Redbrick Granite, Redbrick Slate, Redbrick Emerald, Redbrick Smaragd, Redbrick Brown, Redbrick Red, Redbrick Blue en Redbrick Pink) zijn er ook de Redbrick Whites collectie (Redbrick Mont Blanc en Redbrick Branco) veilige werksneakers. De Redbrick Classics (Redbrick Harvey, Redbrick David en Redbrick Olivier) veiligheidsschoenen. De Redbrick Freerunners collectie (Redbrick Freestyle , Redbrick Move, Redbrick Tracer, Redbrick Gravity, Redbrick Brutal, Redbrick Bounce, Redbrick Skills Redbrick Fly, Redbrick Jumper, Redbrick Smooth, Redbrick Glider, Redbrick Flow en Redbrick Slick) veiligheidssneakers. De Redbrick Navy/Taupe collectie (Redbrick Azure, Redbrick Jesper, Redbrick Saphire en Redbrick Druse) beveiligde werksneakers. De Winterse Redbrick Ice collectie (Redbrick Ice) veiligheidssneaker. Redbrick: Safety First, Fashion First
  Redbrick-Safety-Sneakers-De-Originele-Safety-Sneakers.php
 • Redbrick Safety Sneakers: Combinatie Veiligheidschoen en Sneaker. Mode, sportiviteit en veiligheid Tijdens het werk zijn het comfortabele en veilige werkschoenen, in de vrije tijd zijn het trendy sportschoenen. Redbrick werkschoenen zijn voorzien van een veiligheidsneus van carbon (carbonite), tussenzool van Kevlar en zool van PU/TPU. Ook zijn alle modellen antistatisch. Met sportieve retro-look staan Redbrick Safety Sneakers ook voor trendy en mode. Comfortabel lopen met energie-absorbtie. Nooit meer schoenen wisselen. Voor werk en vrije tijd. Bijvoorbeeld sportieve suède Red, Blue, Pink en Brown. Rustige Leren Sunstone, Gold, Bronze, Flint, Smaragd, Emerald, Slate of Granite. Opvallende Kryptonite, Zircon, Onyx, Ruby, Marble en Coral. De sportieve witte Mont Blanc en Branco (Whites). Opvallende Azure en Saphire (Navy) en Jesper en Druse (Taupe). De stoere hoge Smooth, Jumper, Bounce, Gravity, Brutal, Skills, Freestyle en Move en de lage Tracer, Flow, Slick, Fly en Glider (Freerunners). De Ice voor koude omstandigheden. De Harvey, Olivier en David klassieke nette schoenen (Classics).
  Redbrick-Safety-Sneakers-Modieus-en-veilig.php
 • Redbrick Safety Sneakers Maten De Redbrick safety sneakers zijn leverbaar in maten36 t/m 51 en zijn voor mannen als voor vrouwen. Hoge en lage modellen. Stabiliteit en meer bescherming of meer beweeglijkheid. Door het grote aanbod aan modellen, kleuren en dessins Redbrick Safety Sneakers is er een Redbrick veiligheidsschoen voor iedereen. Kies uit het ruime assortiment bestaande uit diverse productlijnen. Zoals de originele collectie, Whites, Classics, Freerunners, Navy, Taupe of Ice. Redbrick Safety Sneakers: goed beveiligd De beveiligde sneakers voldoen aan veiligheidsklasse S1P of S3: beveiligde (tussen)zool en beveiligde neus. Daarnaast energie-absorptie in de hak, antistatische eigenschappen bij S3 tevens bescherming tegen waterdoorlating. Redbrick Originele Collectie Safety Sneakers Bevat suède modellen met flitsende kleuren, leren bruine modellen, witte modellen en zwarte modellen. Zowel hoog als laag. Redbrick Whites Safety Sneakers De Redbrick Whites zijn twee sportieve witte veiligheidssneakers geïntroduceerd in 2012 met een hoog en laag model. Redbrick Classics Safety Shoes Nette klassieke stijlvolle Safety Shoes. De Redbrick Freerunners zijn een zeer uitgebreide collectie veiligheidsschoenen welke een stoer uiterlijk combineren met een hoge mate van beweeglijkheid. Redbrick Navy & Taupe Safety Sneakers zijn vier nubuck (nubuk/nabuk) werksneakers met de kleuren marineblauw (Navy) en molbruin (Taupe). Van elke kleur is er een hoog en een laag model. De Ice is een productlijn op zichzelf. Feitelijk een wintercollectie. Een Safety Sneaker voor winterse omstandigheden.
  Redbrick-Werkschoenen-Maten-en-modellen.php
 • Redbrick Safety Sneakers Collectie 2010 is de oorspronkelijke collectie waarmee Redbrick in 2010 het begrip Safety Sneaker in de markt zette. Deze productlijn bevat zowel hoge als lager modellen. Waarbij de lage modellen meer beweeglijkheid geven en de hoge meer stabiliteit. De beveiliging S1P of S3. Gold, Bronze, Flint en Sunstone De Redbrick Safety Sneakers Flint, Redbrick Safety Sneakers Sunstone, Redbrick Safety Sneakers Bronze en Redbrick Safety Sneakers Gold zijn zwarte werkschoenen met een bovendeel van leer. Het bovendeel is voorzien van gouden naden. De Redbrick Safety Sneakers Slate, Redbrick Safety Sneakers Granite, Redbrick Safety Sneakers Emerald en Redbrick Safety Sneakers Smaragd zijn rustig uitziende werkschoenen met een bovendeel van leer. De Redbrick Safety Sneakers Pink, Redbrick Safety Sneakers Brown, Redbrick Safety Sneakers Blue en Redbrick Safety Sneakers Red zijn flitsende gekleurde veiligheidssneakers. Het bovendeel is van Suède en heeft bij elk van deze veiligheidsschoenen een opvallende kleur. De Redbrick Red is rood, de Redbrick Blue is blauw, de Redbrick Pink is roze en de Redbrick Brown is bruin. Dit zijn de opvallendste schoenen in de originele Redbrick collectie. De Redbrick Safety Sneakers Zircon, Redbrick Safety Sneakers Kryptonite, Redbrick Safety Sneakers Ruby en Redbrick Safety Sneakers Onyx zijn zwarte werksneakers met een bovenwerk van leer. De Redbrick Safety Sneakers Coral en Redbrick Safety Sneakers Marble zijn lichtgrijze/zwarte/witte sneakers met een unieke stijl.
  Redbrick-Originele-Collectie.php
 • In 2012 voegde Redbrick enkele nieuwe modellen toe aan het assortiment. Deze bevat de sublijnen Redbrick Safety Sneakers Whites (met de Branco en Moint Blanc). De Redbrick Whites lijn bevat slechts twee modellen: de hoge Mont Blanc en lage Branco. Beide zijn Flitsende sportieve witte trendy sneakers waar je mee gezien wilt worden en nog steeds met de uitstekende beveiliging zoals de voorgaande Redbrick modellen. De Redbrick Safety Sneakers Whites Mont Blanc is een hoge stevigere veiligheidsschoen. Door zijn hoge vorm geeft hij meer stabiliteit en bescherming aan de hiel. Met zijn gewicht van 1678 gram is hij wel wat zwaarder dan de Branco. De Redbrick Safety Sneakers Whites Branco is een lage sportieve werkschoen. Hij geeft zeer goede mobiliteit door zijn lage vorm. Ook is hij wat lichter dan de Mont Blanc met zijn lage gewicht van 1544 gram.
  Redbrick-Whites.php
 • In 2012 voegde Redbrick enkele nieuwe modellen toe aan het assortiment. Deze bevatte de sublijnen Redbrick Safety Shoes Classics. De Redbrick Classics zijn geen Safety Sneakers (veiligheidssneakers) maar Safety Shoes (veiligheidsschoenen). Deze werkschoenen zien er niet uit als sneakers maar als nette klassieke schoenen die uitstekend passen bij een net pak. De Classics lijn bestaat uit de Redbrick Safety Shoes Olivier, Redbrick Savety Shoes Harvey en Redbrick Safety Shoes David. Dankzij de combinatie van hun sjieke uiterlijk en hun uitstekende beveiliging zijn de werkschoenen zowel geschikt voor op kantoor en op de werkvloer. De oplossing voor wie er degelijk gekleed uit wilt zien op kantoor maar ook op plekken komt waar veiligheidsschoenen noodzakelijk zijn. Al deze nette veiligheidschoenen hebben veiligheidsklasse S3 en dus een beveiligde neus van carbon, zool van PU/TPU, beveiligde tussenzool van Kevlar, antistatische eigenschappen, energieopname in de hak en weerstand tegen binnendringen van water. Ook zijn ze uitgerust met een antislipprofiel zodat je niet snel uitglijdt. Het bovendeel is van nabuk met een voering van Cambrelle en leer. De Redbrick Olivier Classic Safety Shoe heeft een bruine kleur met een glad uiterlijk. Deze veiligheidsschoen is afgezien van de kleur identiek aan de Harvey. De Redbrick Harvey Classic Safety Shoe heeft net als de Olivier een glad uiterlijk en afgezien van de kleur is deze werkschoen identiek aan de Oliver. De Redbrick David Classic Safety Shoe heeft siergaten en meer siernaden. Deze schoen verschilt hiermee van de tevens zwarte Harvey en van de bruine Olivier. Al deze nette veiligheidsschoenen hebben een licht gewicht van 840 gram gecombineerd met een laag model waardoor ze een erg goede mobiliteit geven.
  Redbrick-Classics.php
 • A Whole New Playground. De Freerunners zijn vlotte schoenen met flitsende namen gebaseerd op de acties van professionele freerunners. De Redbrick Freerunners lijn bevat een groot aantal modellen. De Fly, Glider, Jumper, Slick, Smooth, Flow, Freestyle, Tracer, Move, Brutal, Gravity, Skills en Bounce. Vlotte sportieve sneakers met de uitstekende beveiliging zoals de voorgaande Redbrick modellen maar met de beweeglijkheid van freerunners. De Freerunners hebben een veiligheidsneus van carbonite, TPU/PU zool met Kevlar veiligheidszool, antistatische eigenschappen, waterafstotende eigenschappen en een antislipprofiel. Ze voldoen aan veiligheidsklasse S3. De hoge modellen Redbrick Freerunners bestaan uit de Redbrick Safety Sneakers Freerunners Bounce, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Freestyle, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Gravity, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Jumper, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Move, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Skills, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Smooth, en Redbrick Bounce Safety Sneaker Freerunner werksneakerRedbrick Safety Sneakers Freerunners Brutal. De hoge Freerunners zijn steviger en geven meer bescherming. Met hun gewicht van 1558 gram zijn ze wat zwaarder dan de lage Freerunner werkschoenen. De lage modellen Redbrick Freerunners bestaan uit de Redbrick Safety Sneakers Freerunners Flow, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Fly, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Glider, Redbrick Safety Sneakers Freerunners Slick en Redbrick Safety Sneakers Freerunners Tracer. De lage Freerunner veiligheidssneakers hebben een sportiever uiterlijk en meer beweeglijkheid. Met hun gewicht van 1448 gram zijn ze wat lichter dan de hoge Freerunner werkschoenen. Het bovenwerk is wit aan de ingang voor de voet en onder de veters. De veters en de zijkant van de zool zijn grijs. De onderzijde van de zool is afhankelijk van het model bruin of zwart. De hoofdkleur varieert. Hoog: De Redbrick Bounce is groen, de Redbrick Brutal is khaki, de Redbrick Freestyle is bruin, de Redbrick Gravity is cognackleurig, de Redbrick Jumper is zwart, de Redbrick Move is grijs, de Redbrick Skills is oranje en de Redbrick Smooth is blauw. Laag: De Redbrick Flow is bruin, de Redbrick Fly is zwart, de Redbrick Glider is cognackleurig, de Redbrick Slick is blauw en de Redbrick Tracer is grijs.
  Redbrick-Freerunners.php
 • In 2013 heeft Redbrick nabuk (nubuck, nubuk) werksneakers toegevoegd in de kleuren Navy en Taupe. Deze hebben flitsende kleuren en S3 beveiliging. Beveiligde neus van carbon, PU/TPU zool, Kevlar tussenzool, antistatische eigenschappen, energieopname in de hak, weerstand tegen water, antislipprofiel en Cambrelle voering. Alle Taupe/Navy Redbrick Safety Sneakers zijn beschikbaar in de maten 36 t/m 48 en voor mannen en vrouwen. De Redbrick Safety Sneakers Navy Saphire en Redbrick Safety Sneakers Navy Azure zijn twee Navy-kleurige nubuk Redbrick Safety Sneakers. Navy (marineblauw) is een donkerblauwe kleur. De kleurnaam Navy is afkomstig van het Engelse woord voor Marine. Ze zijn verder voorzien van siernaden. Zowel de veters als de zool zijn wit, waarbij de zool is voorzien van een zwarte streep op de zijkant. De Redbrick Saphire werkschoen geeft door zijn lage model minder bescherming aan de hiel en minder stabiliteit dan de Azure. Wel geeft hij als lage werkschoen de drager een grotere beweeglijkheid. Qua uiterlijk ziet de Saphire veiligheidsschoen er sportiever uit. De Saphire weegt 1596 gram en is daarmee iets lichter. De Redbrick Azure safety sneaker geeft door zijn hoge model meer stabiliteit dan de Saphire en meer bescherming aan de kuit. Nadeel hiervan is dat hij wat minder beweegbaarheid geeft. Qua uiterlijk ziet de Azure er iets steviger uit maar minder sportief. De Azure is met zijn 1618 gram iets zwaarder. De Redbrick Safety Sneakers Druse en Redbrick Safety Sneakers Jesper zijn twee Taupe-kleurige nubuck Redbrick Safety Sneakers. Taupe (molkleurig of leverkleur) is een grijsbruine kleur. De kleurnaam Taupe is afkomstig uit het Frans. Taupe is het Franse woord voor mol, de kleurnaam refereert naar de vachtkleur van de Franse mol. Ze zijn verder voorzien van siernaden. Zowel de veters als de zool zijn wit, waarbij de zool is voorzien van een zwarte streep op de zijkant. De Redbrick Druse safety sneaker geeft door zijn lage model meer beweeglijkheid. Nadeel hiervan is dat hij wat minder stabiliteit en bescherming bied dan de Saphire en minder bescherming van de kuit. Qua uiterlijk ziet de Druse er iets sportiever uit maar minder stevig. De Druse is met zijn 1596 gram iets lichter. De Redbrick Jesper veiligheidsschoen geeft door zijn hoge model betere bescherming aan de kuit en meer stabiliteit dan de Druse. Wel geeft hij als hoge werkschoen de drager een kleinere beweeglijkheid. Qua uiterlijk ziet de Jesper er steviger uit. De Jesper weegt 1618 gram en is daarmee iets zwaarder.
  Redbrick-Navy-&-Taupe.php
 • In 2014 is er één Redbrick model geïntroduceerd: de Redbrick Safety Sneakers Ice een model speciaal ontworpen voor de winter. De eerste veiligheidssneaker speciaal ontworpen voor winterse omstandigheden. Hoe koud de winter ook is, met de Ice zijn harde werkers niet alleen veilig en modieus bezig maar houden zij hun voeten ook heerlijk warm. Ook als zij tijdens koud weer buiten werken. De Redbrick Safety Sneakers Ice is een stoer uitziende hoge zwarte sneaker die lijkt op de voorgaande hoge Redbrick Safety Sneakers. Aan de Cambrelle voering is een voering van imitatiewol toegevoegd om de voeten ook als het koud is heerlijk warm te houden. Met de Redbrick Ice heb je tijdens het werk nooit meer koude voeten door de mitatiewollen voering.. De Redbrick Ice is voornamelijk zwart. Een deel van de zool is wit aan de zijkant en verder is de veiligheidssneaker voorzien van siernaden. De Ice veiligheidsschoen van Redbrick geeft door zijn hoge model meer stabiliteit en meer bescherming aan de kuit vergeleken met een lage werkschoen. Nadeel van een hoog model is dat hij wat minder beweeglijkheid geeft. De Ice voldoet aan veiligheidsklasse S3: beveiligde neus van carbonite (carbon), een PU/TPU zool met een Kevlar veiligheids-tussenzool, antistatische eigenschappen, energieopname in de hak en weerstand tegen binnendringen van water, antislipprofiel, bovendeel van leer met voering van imitatie wol. De Redbrick Ice Safety Sneaker is beschikbaar in de maten 36 t/m 48 en geschikt voor mannen en vrouwen
  Redbrick-Ice.php
 • Redbrick veiligheidsneakers zijn S1P gecertificeerd of S3 gecertificeerd. Dit zijn veiligheidsklassen volgens de Europese normering voor veiligheidsschoenen. S1P betekent onder meer:: beveiligde neus, beveiligde tussenzool, energie-absorberende hak, antistatisch. S3 betekent onder meer: een beveiligde neus, een beveiligde tussenzool, energie-absorberende hak, antistatisch, waterafstotend Alle veiligheidsschoenen moeten minimaal een beschermneus hebben die de voorvoet beschermt tegen mechanische beschadiging, bijvoorbeeld vallende voorwerpen. Anders mag het geen veiligheidsschoen worden genoemd. De tussenzool beschermt tegen perforatie van onderaf. Dit wordt bereikt door een sterke anti-perforatie tussenzool. De zool van Redbrick werkschoenen is van PU/TPU (beide een soort kunststof). Het bovenste deel van de zool is van PU en het onderste deel van TPU. Hier tussen zit een Kevlar tussenzool die voor de bescherming zorgt. Naast de bescherming is de zool oliebestendig en voorzien van een antislipprofiel. Het antislipprofiel en het gebruik van TPU als onderzool zorgen er voor dat de veiligheidsschoen veel grip heeft onder diverse omstandigheden en je niet snel uitglijdt. De Redbricks die voldoen aan veiligheidsklasse S3 hebben bescherming tegen absorptie van water. De energieabsorptie in de hak zorgt voor stootabsorptie rond de hiel zodat deze minder snel geblesseerd raakt. Veiligheidsschoenen die voldoen aan de S3 veiligheidsnorm zijn antistatisch, wat noodzakelijk is op plaatsen waar vonken niet gewenst zijn. Antistatisch wil zeggen dat ze volgens Europese normering EN 20344: 2011 5 10 een elektrische weerstand hebben tussen 0,1 en 1000 MegaOhm (MΩ). Redbrick Safety Sneakers die voldoen aan S1P zijn: De Blue, Pink, Brown, Red, Coral en Marble uit de originele Redbrick collectie. De voorwaarden waar o.a. veiligheidsschoenen met S1P en S3 normering aan moeten voldoen zijn vastgelegd in de Europese norm EN ISO 20345. Redbrick Safety Sneakers die voldoen aan S3 zijn: De Flint, Sunstone, Bronze, Gold, Kryptonite, Zircon, Ruby, Onyx, Slate, Granite, Emerald en Smaragd uit de originele Redbrick collectie. De Branco en Mont Blanc uit de Whites collectie. De David, Olivier en Harvey uit de Classics collectie. De Fly, Glider, Jumper, Slick, Smooth, Flow, Freestyle, Tracer, Move, Brutal, Gravity, Skills en Bounce uit de Freerunners collectie. De Saphire, Druse, Jesper en Azure uit de Navy/Taupe-gekleurde collectie. De Ice uit de Ice wintercollectie.
  Redbrick-Veiligheidsschoenen-Werksneakers-Certificering.php
 • Om de perfecte veiligheidsschoenen te maken wordt voor de productie Redbrick werksneakers gebruik gemaakt van diverse materialen. De voering is van Cambrelle of imitatie wol. De zolen van de Redbrick sneakers zijn een combinatie van de kunststoffen PU (boven) en TPU (onder). De tussenzool (veiligheidszool) van Kevlar zorgt voor de beveiliging van de onderzijde tegen penetratie. De beveiligde neuzen van Redbrick veiligheidsschoenen zijn gemaakt van carbon (koolstof), wat zorgt voor een goede bescherming. Het bovenwerk is afhankelijk van het model gemaakt van leer, nabuk, suède of leder/mesh. Cambrelle is de toonaangevende fabrikant van footwear lining. Het is een synthetisch ongewoven textiel. Het helpt de voeten droog te houden. Imitatiewol lijkt op wol maar is niet gemaakt van dierlijke materialen. Polyurethaan of PU is een copolymeer van een hard en zacht segment uit de familie polymeren dat voor veel verschillende toepassingen wordt gebruikt. Bijvoorbeeld als een alternatief voor leer. Thermoplastic Polyurethaan of TPU is een thermoplastische elastomeer op Urethaanbasis. Een thermoplastisch elastomeer is een uit harde en zachte segmenten bestaand gesegmenteerd materiaal. Het zorgt voor meer grip. Kevlar is de merknaam van een door het bedrijf DuPont ontwikkelde supervezel (of supersterke vezel). Het is een vezel gebaseerd op aramidebasis (soort nylon) die grote sterkte combineert met andere eigenschappen. Carbon of koolstof is een scheikundig element. Het is een niet-metaal en komt in diverse vormen voor in de natuur. Carbon viber, koolstofvezel of carbonite is een materiaal dat uit hele dunne (tussen de 5 en 10 micrometer) vezels van koolstof bestaat. Leer is een materiaal dat is gemaakt van de huid van dieren die zijn gedood voor voedselconsumptie. Suède is een soort leer gemaakt van de binnenkant van leer waardoor het zachter is maar minder duurzaam. Nabukis een leer dat aan de bovenzijde licht wordt geschuurd waardoor het zacht aanvoelt en een fluweelachtige uitstraling krijgt. Het lijkt op suède maar is steviger. Een groot deel van de Redbrick Safety Sneakers en Redbrick Safety Shoes heeft een bovenwerk van leer. Van de originele collectie de Flint, Sunstone, Bronze, Gold, Kryptonite, Zircon, Ruby, Onyx, Slate, Granite, Emerald en Smaragd . De Whites collectie bestaande uit de Branco en Mont Blanc uit de. De Classics collectie bestaande uit de David, Olivier en Harvey. De Ice wintercollectie welke uit 1 model bestaat: de Ice . De Marble en Coral uit de originele collectie maken gebruik van een combinatie van leder en mesh. Redbricks met een suède bovenwerk zijn de Pink, Brown, Blue en Red uit de originele collectie. Diverse Redbrick Safety Sneakers hebben een bovenwerk van nabuk: De Redbrick Freerunners collectie bestaande uit de Freestyle, Tracer, Move, Brutal, Gravity, Skills, Bounce, Fly, Glider, Jumper, Slick, Smooth en Flow,. De Navy en Taupe collectie bestaande uit de Druse, Jesper, Saphire en Azure.
  Redbrick-Beveiligde-Werkschoenen-Veiligheidssneakers-Materialen.php
 • Redbrick Safety Sneakers zijn sneakers die safety (veiligheid) combineren met mode.
  Redbrick-Safety-Sneakers.php
 • Redbrick veiligheidssneakers zijn sneakers voorzien van bescherming (beveiliging).
  Redbrick-veiligheidssneakers.php
 • Redbrick werksneakers zijn sneakers geschikt voor het werk.
  Redbrick-werksneakers.php
 • Redbrick veiligheidsschoenen zijn veiligheidsschoenen die er uit zien als sneakers.
  Redbrick-veiligheidsschoenen.php
 • Redbrick werkschoenen zijn werkschoenen met het uitelrijk van sneakers.
  Redbrick-werkschoenen.php
 • Contact.php
 • Redbrick Safety Sneakers diverse media (videos, presentaties en brochures/catalogi).
  Media.php
 • Redbrick Safety sneakers videos (filmpjes).
  Videos.php
 • Redbrick Safety Sneakers presentaties.
  Presentaties.php
 • Redbrick Safety Sneakers brochures en catalogi.
  Brochures_catalogi.php
 • Online Showroom Woltex.nl Redbrick kopen Redbrick safety sneakers kopen
 • Feed.php
 • Redbrick Safety Sneakers Workwear & Safety - Sitemap
  sitemap.php
 • Sitemap-assortiment.php
 • Sitemap shop Redbrick Azure Redbrick Blue Redbrick Bounce Redbrick Branco Redbrick Bronze Redbrick Brown Redbrick Brutal Redbrick Coral Redbrick Druse Redbrick Emerald Redbrick Flint Redbrick Flow Redbrick Fly Redbrick Freestyle Redbrick Glider Redbrick Gold Redbrick Granite Redbrick Gravity Redbrick Ice Redbrick Jesper Redbrick Jumper Redbrick Kryptonite Redbrick Marble Redbrick Mont Blanc Redbrick Move Redbrick Onyx Redbrick Pink Redbrick Red Redbrick Ruby Redbrick Saphire Redbrick Skills Redbrick Slate Redbrick Slick Redbrick Smaragd Redbrick Smooth Redbrick Sunstone Redbrick Tracer Redbrick Zircon Redbrick David Redbrick Harvey Redbrick Olivier Redbrick Safety Sneakers Azure Redbrick Safety Sneakers Blue Redbrick Safety Sneakers Bounce Redbrick Safety Sneakers Branco Redbrick Safety Sneakers Bronze Redbrick Safety Sneakers Brown Redbrick Safety Sneakers Brutal Redbrick Safety Sneakers Coral Redbrick Safety Sneakers Druse Redbrick Safety Sneakers Emerald Redbrick Safety Sneakers Flint Redbrick Safety Sneakers Flow Redbrick Safety Sneakers Fly Redbrick Safety Sneakers Freestyle Redbrick Safety Sneakers Glider Redbrick Safety Sneakers Gold Redbrick Safety Sneakers Granite Redbrick Safety Sneakers Gravity Redbrick Safety Sneakers Ice Redbrick Safety Sneakers Jesper Redbrick Safety Sneakers Jumper Redbrick Safety Sneakers Kryptonite Redbrick Safety Sneakers Marble Redbrick Safety Sneakers Mont Blanc Redbrick Safety Sneakers Move Redbrick Safety Sneakers Onyx Redbrick Safety Sneakers Pink Redbrick Safety Sneakers Red Redbrick Safety Sneakers Ruby Redbrick Safety Sneakers Saphire Redbrick Safety Sneakers Skills Redbrick Safety Sneakers Slate Redbrick Safety Sneakers Slick Redbrick Safety Sneakers Smaragd Redbrick Safety Sneakers Smooth Redbrick Safety Sneakers Sunstone Redbrick Safety Sneakers Tracer Redbrick Safety Sneakers Zircon Redbrick Classic schoenen David Redbrick Classic schoenen Harvey Redbrick Classic schoenen Olivier Azure Blue Bounce Branco Bronze Brown Brutal Coral Druse Emerald Flint Flow Fly Freestyle Glider Gold Granite Gravity Ice Jesper Jumper Kryptonite Marble Mont Blanc Move Onyx Pink Red Ruby Saphire Skills Slate Slick Smaragd Smooth Sunstone Tracer Zircon David Harvey Olivier Redbrick Classic shoes David Redbrick Classic shoes Harvey Redbrick Classic shoes Olivier Redbrick T shirts wit Redbrick inlegzolen 31527 zwart Redbrick inlegzolen 31528 rood Redbrick FCFS Redbrick Core range Redbrick Freerunners Redbrick originele
  Sitemap-shop.php
 • Redbrick Safety sneakers, Merk Too'l Model Fire, Water, Breeze Storm, Sun, Rain Cloud, type laag of hoog model, bovendeel van leer, stalen neus, kevlar tussenzool, Cambrelle® voering, uitneembare inlegzool, PU/TPU zool. Artikelnr 1000359093 Kleurzwart Maat Kwaliteit veiligheidsklasse S3: beveiligde neus en zool, antistatisch, energieopname door de hak, verhoogde weerstand tegen binnendringen van water, antislipprofiel Extra Info 1Toepassingen: constructie / transport. Extra Info 2 Uitneembare inlegzool. Cloud ESD
  Redbrick-assortimentgespecificeerd.php
 • Redbrick Safety sneakers, Azure, Blue, Bounce, Branco, Bronze, Brown, Brutal , Coral, Druse, Emerald, Flint, Flow, Fly, Freestyle, Glider, Gold, Granite, Gravity, Ice, Jesper, Jumper, Kryptonite, Marble, Mont Blanc, Move, Onyx, Pink, Red, Ruby, Saphire, Skills, Slate, Slick, Smaragd, Smooth, Sunstone, Tracer, Zircon, David, Harvey, Olivier. Bovendeel van leer, Kevlar tussenzoel, carbon neus, Cambelle voering, PU/TPU zool. S3 of S1P veiligheidsnorm, beveiligde zool en neus, inlegzool uitneembaar, antistatische eigenschappen, hak energieabsorbtie, waterafstotend, antislipprofiel.
  Redbrick-assortiment.php
 • Deze Redbrick veiligheidsschoen is onderdeel van het assortiment Redbrick Safety Sneakers . Deze Redbrick Safety Sneaker is door zijn modieuze uiterlijk en goede bescherming prima te gebruiken op het werk en in de vrije tijd. De Redbrick Safety Sneakers zijn beschikbaar voor mannen en vrouwen en in diverse maten. Dezeveiligheidssneakers van Redbrick voldoen aan veiligheidsklasse S3 of veiligheidsklasse S1P. In het geval van S1P is de werkschoen voorzien van een beveiligde neus, beveiligde tussenzool, energieabsorberende hak en antistatische eigenschappen. In het geval van S3 is de veiligheidschoen ook nog waterafstotend. De schoen heeft een energieabsorberende zool wat zorgt voor Energieabsorbtie. De werkschoen is uitgerust met een beschermende neus van carbon. De tussenzool is gemaakt van Kevlar, dit is een aramidevezel of supervezel, sterker dan staal. De zool is gemaakt van de twee kunststoffen PU (Polyurethaam) en TPU (Thermoplastic polyurethane).Deze materialen geven de zool sterke en flexibele eigenschappen. Naast veilig is de schoen hierdoor ook zeer comfortabel. De binnenkant van de werksneaker is gemaakt van Cambrelle. Dit materiaal heeft vochtabsorberende, geurvretende en ademende eigenschappen.
  Artikel.php


 

 

 

Home
Redbrick : De Originele Safety Sneakers
Redbrick : Modieus en veilig
Redbrick : Maten en modellen
- Redbrick Originele Collectie
- Redbrick Whites
- Redbrick Classics
- Redbrick Freerunners
- Redbrick Navy & Taupe
- Redbrick Ice
Redbrick : Certificering
Redbrick : Materialen
Media
Video's
Presentaties
Brochures / catalogi
Redbrick assortiment
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Flint Veilige neus zool Overneus zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Sunstone Veilige neus zool Overneus zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Bronze Veilige neus zool zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Gold Veilige neus zool zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Coral Veilige neus zool zwart wit
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Marble Veilige neus zool zwart wit
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Kryptonite Veilige neus zool zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Ruby Veilige neus zool Overneus zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Onyx Veilige neus zool Overneus zwart
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Slate Veilige neus zool zwart grijs
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Granite Veilige neus zool zwart grijs
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Emerald Veilige neus zool bruin
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Smaragd Veilige neus zool bruin
Redbrick Safety Sneakers S1P Werkschoenen hoog Blue Veilige neus zool Overneus blauw
Redbrick Safety Sneakers S1P Werkschoenen hoog Pink Veilige neus zool Overneus roze
Redbrick Safety Sneakers S1P Werkschoenen hoog Brown Veilige neus zool Overneus bruin
Redbrick Safety Sneakers S1P Werkschoenen hoog Red Veilige neus zool Overneus rood
Redbrick Classic S3 Werkschoenen laag David Veilige neus zool zwart
Redbrick Classic S3 Werkschoenen laag Olivier Veilige neus zool bruin
Redbrick Classic S3 Werkschoenen laag Harvey Veilige neus zool zwart
Redbrick Safety Sneakers x S3 Werkschoenen laag Branco Veilige neus zool wit
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Mont Blanc Veilige neus zool wit
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen laag Fly Veilige neus zool zwart
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen hoog Jumper Veilige neus zool zwart
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen laag Slick Veilige neus zool blauw
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen hoog Smooth Veilige neus zool blauw
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Flow Veilige neus zool bruin
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen hoog Freestyle Veilige neus zool bruin
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen laag Tracer Veilige neus zool grijs
Redbrick Safety Sneakers Freerunner S3 Werkschoenen hoog Move Veilige neus zool grijs
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Brutal Veilige neus zool beige
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Gravity Veilige neus zool cognac
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Skills Veilige neus zool oranje
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Bounce Veilige neus zool groen
Redbrick Inlegzolen Coolmax 31527 PVC Cambrelle zwart
Redbrick Inlegzolen Coolmax 31528 PVC Cambrelle rood
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Saphire Veilige neus zool donkerblauw
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen laag Druse Veilige neus zool taupe
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Jesper Veilige neus zool taupe
Redbrick Safety Sneakers S3 Werkschoenen hoog Azure Veilige neus zool donkerblauw
Redbrick Safety Sneakers Winter S3 Werkschoenen hoog Ice Veilige neus zool gevoerd zwart
Redbrick Socks Werksokken Xtreme 06261 wol acryl polyamide grijs rood
Redbrick Socks Werksokken Code 1 06212 wol acryl polyamide zwart grijs
Redbrick Socks Werksokken Endurance 06863 wol acryl polyamide elastaan grijs
Redbrick Socks Werksokken Nova 09316 Coolmax wol acryl polyamide zwart rood
Redbrick Socks Werksokken Grey 03014 mengvezel met wol grijsmelee
Redbrick Socks Werksokken Black 09162 wol acryl polyamide elastaan zwart grijs
Redbrick Socks Werksokken Cool 09181 Coolmax polyamide zwart en grijs en blauw
Redbrick Socks Werksokken Classic 05095 wol acryl O.F. grijs en blauw
Feed
Sitemap